Gardaland

Garantirano

TERMINI:

19.07.-21.07.2024.

23.08.-25.08.2024.

GARANTIRANI POLASCI

  

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan ZAGREB/RIJEKA – SAFARI PARK – MEDIEVAL TIMES

Polazak autobusa u 5.00 sati iz Zagreba, polazak iz Rijeke sa Vrata Jadrana u 7.30 sati (polazak s Vrata Jadrana-sjever potrebno je najaviti prilikom rezervacije aranžmana).. Vožnja preko Slovenije i Italije s kraćim usputnim stajanjima na putu. Dolazak u Safari park PARCO NATURA VIVA u okolici Verone. Slijedi vožnja autobusom po SAFARI PARKU (ulaznica uz doplatu), u kojem životinje slobodno šeću, te šetnja zoološkim vrtom i Parkom dinosaura, s maketama u prirodnoj veličini. Tokom posjeta vidjet ćete zebre, žirafe, nosoroge, lavove, tigrove, čimpanze, vukove i mnoge druge životinje. Polazak iz parka oko 16 sati. Odlazak u hotel te smještaj. Nakon smještaja odlazak u MEDIEVAL TIMES (ulaznica uz doplatu), Show sa uključenom večerom u sklopu Canevaworlda, gdje možete doživjeti ugođaj Srednjeg vijeka sa igrama izazova i borbe na konjima uz bogatu vitešku večeru sa neograničenom količinom coca-cole i piva. Nakon završetka odlazak prema hotelu. Noćenje.

2. dan: GARDALAND - SEA LIFE AQUARIUM

Doručak. Odlazak u zabavni parki GARDALAND (ulaznica uz doplatu), najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe, gdje nas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije koji je podijeljen na tri cjeline: Fantasy, Adventure i Adrenaline. Za one najhrabrije su rollercosteri BLUE TORNADO, RAPTOR i OBLIVION- The Black Hole, SHAMAN, slobodni pad SPACE VERTIGO, obiteljska atrakcije MAGIC HOUSE… te atrakcije za sve uzraste vlakić MAMMUT, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS, GUSARSKA ŠPILJA, 4D Kino Mowgli's Jungle Adventure, Jumanji Adventure i Labirint ... I naposljetku dio za najmlađe posjetitelje Prezzemolo Land, Doremifarm, Transgardaland Express… Vodeni park LEGOLAND® samo za obitelji s djecom, nalazi se unutar tematskog parka Gardaland. Preporučamo obilazak GARDALAND SEA LIFE AQUARIUM Morski svijet (ulaznica uz doplatu, radno vrijeme 10-18 sati) gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove… otkrivanje najljepših bića koja nastanjuju slatkovodni i morski planet. Uživanje u morskom svijetu sa tisućama stvorenja. Razgled traje oko sat vremena. Produženi boravak u zabavnom parku Gardaland i uživanje u atrakcijama do 21:00 sat. Odlazak prema hotelu. Smještaj u hotel. Noćenje.

3. dan CANEVAWORLD – RIJEKA/ZAGREB

Doručak, te polazak prema CANEVAWORLD resortu, tamo gdje snovi postaju stvarnost. Posjetit ćemo park MOVIELAND THE HOLLYWOOD PARK (ulaznica uz doplatu), koji se sastoji od tri cjeline: Family, Action i Adventure. Najveći hit je KITT SUPERJET adrenalinska vožnja čamcima, Magma 2.1 off road kamion, U 571 podmornica simulator, DIABOLIK rollercoster, Antares - svemirsko putovanje NOVO 2023, Pangea - vožnja džipom, Hollywood Action Tower (slobodni pad), Horror House (samo za najhrabrije i starije od 14 godina), Fantasmik-kuća straha za djecu, Space lansiranje u svemir ubrzanjem +4G … te mnoštvo odličnih show programa i puno uličnim animacija. Nastavak dana možete provesti u vodenom parku CANEVA Aquapark (ulaznica uz doplatu) (osim na polasku 22.9. Caneva ne radi) : CRAZY RIVER, STUKAS BOOM najadrenalinski tobogan u Canevi, spust slobodnim padom, tobogani BLACK HOLE 2, TWIN PEAKS za dvoje, SUPER SPLASH, FROZEN BOB, RELAX OAZA (jacuzzi uz opuštajuću glazbu), WATER JUMP, BABY LAGUNA (bazen za malu djecu)… Polazak iz parka u 18 sati. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 

NAPOMENA: Za Caneva Aquapark i vodeni park LEGOLAND potreban je kupaći kostim, ručnik i natikače.

Vodeni park LEGOLAND® nalazi se unutar tematskog parka Gardaland, a ulaz je omogućen samo uz kupnju kombinirane ulaznice za Gardaland Park i LEGOLAND® Vodeni park. Svaka ulaznica za park može se nadograditi tako da uključuje ulaz u LEGOLAND® vodeni park: jednostavno platite dodatnu naknadu na blagajnama ili unutar Gardaland Parka.

Vodeni park LEGOLAND® novi je vodeni park potpuno tematski dizajniran za obitelji s djecom. Djeci mlađoj od 12 godina nije dopušten ulazak u LEGOLAND® vodeni park osim u pratnji odrasle osobe.

Kako bi se osigurala sigurnost i užitak mališana, odrasli mogu ući u LEGOLAND® vodeni park samo ako su u pratnji jednog ili više djeteta mlađeg od 12 godina. Dopuštena su najviše 2 odrasla pratitelja po djetetu mlađem od 12 godina. Djeca od 12 do 17 godina ulaze u vodeni park bez pratnje.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI:

Datum RC po osobi

Doplata za sg. sobu

19.07.-21.07.2024. 169 € 36 €
23.08.-25.08.2024. 169 € 36 €

 

 

OBAVEZNA DOPLATA:

• ulaznica za zabavni park GARDALAND po osobi 34 € (za grupu od minimalno 20 osoba)*

• kombinirana ulaznica za zabavni park MOVIELAND i CANEVA po osobi 28 € (za grupu od minimalno 20 osoba)

• ulaznica za PARCO NATURA VIVA: 18€ za odrasle, za djecu od 3-5 godina 8€, za djecu od 6-12 godina 11 € i za starije od 65 godina 10€ (za grupu od minimalno 30 osoba)

• ulaznica za show program MEDIEVAL TIMES s uključenom večerom po osobi 27 € (za grupu od minimalno 20 osoba)

*djeca visine do 90 cm visine ne plaćaju ulaznicu

• za jednokrevetnu sobu 36 € (ako osoba putuje sama / spava sama u sobi) - plaćanje prilikom rezervacije,

• za boravišnu pristojbuod 1,5€ - 3€ ovisno o hotelu – plaćanje na licu mjesta

*prema stanju iz siječnja 2024. godine – cijene mogu biti podložne promjenama!

 

DOPLATA PO ŽELJI NA LICU MJESTA:

- za ulaznicu SEA LIFE AQUARIUM po osobi 6 € uz kupljenu ulaznicu za Gardaland (kupovina u parku)

- za ulaznicu LEGOLAND® po osobi do 15 € uz kupljenu ulaznicu za Gardaland (kupovina u parku)

*prema stanju iz siječnja 2024. godine – cijena može biti podložna promjenama

 

DOPLATA PO ŽELJI (prilikom rezervacije):

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna.

Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.

• Sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 13 €

• Sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 13 €

 

POPUST: Popust za dijete do 12 godina na pomoćnom krevetu sa 2 odrasle osobe -10%

 

PREPORUČAMO: Putno zdravsteno osiguranje i osiguranje od otkaza puta.

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz turističkim autobusom prema programu,
 • voditelja putovanja,
 • 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama u okolici jezera Garda,
 • sve razglede prema programu,
 • troškove organizacije i prodaje.

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • doplatu za jednokrevetnu sobu (obvezna doplata ako osoba putuje sama / spava sama u sobi),
 • boravišnu pristojbu 1,50-3,00 € po osobi i noćenju ovisno o hotelu (obavezna doplata na licu mjesta),
 • ulaznice za zabavne parkove,
 • dodatne obroke i usluge koje nisu navedeni kao uključeni,
 • troškove osobnih narudžbi,
 • putno osiguranje

 

GARDALAND je jedan od najvećih i najomiljenijih zabavnih parkova kako za djecu tako i za odrasle. Nalazi se u blizini jezera Lago di Garda, a čine ga privlačnim za velike i male posjetitelje brojne atrakcije, parkovi i predstave. Doživite i Vi nezaboravan svijet u Dolini kraljeva, svijetu gusara, brzacima prašuma. Čekaju Vas još brojne atrakcije kao što su: Mamut, Atlantida, Colorado čamac, magična planina, plavi tornado, Gusarski brod, šalice koje se okreću, vlak Gardaland Express, grad Divljeg zapada, čarobno drvo, kuća strave, 4D avanture, vrtuljak Ikarus, svemirska vrtoglavica, slobodni pad, najluđa kuća na svijetu, viteški turniri, predstave s delfinima, brojne parade i show predstave…

GARDALAND SEA LIFE AQUARIUM(Morski svijet) odvest će vas u tajanstveni, fascinantni svijet slatkovodnih i morskih bića, gdje su naseljene brojne vrste, od onih najpoznatijih do čudnih i egzotičnih. Obilazeći akvarije, otkrit ćete magični podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove, … (radno vrijeme 10:00–18:00 sati).

 

VAŽNE INFORMACIJE:

-završno pismo vam dostavljamo e-mailom najkasnije dva dana prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.), fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,

-organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,

-agencija zadržava pravo promjene redoslijeda programa,

-program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu,

-zaustavljanje radi usputnih odmora određeno je propisima o radnom vremenu i obveznim odmorima vozača, zaustavljanja su na usputnim stajalištima u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uvjeta na putu, predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 15 minuta

-dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tijekom putovanja ovisi o objektivnim okolnostima (npr. dužini trajanja razgleda, terminima polazaka, vremena dolaska kao i daljeg rasporeda putovanja),

-organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:

Za državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo Hrvatske u Italiji nalazi se u Rimu.

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Talijanskoj Republici (Rim) se nalazi na adresi Via Luigi Bodio 74/76, 00191 Roma, Italija. Kontakt podaci: tel. 0039 06 3630 7650, 0039 06 3630 7300, 0039 06 3630 4630, fax. 0039 06 3630 3405, 0039 06 3630 3269, e-mail. vrhrim@mvep.hr. Izvanredni i opunomoćeni veleposlanik: Jasen Mesić.

Uredovno vrijeme Veleposlanstva: ponedjeljak-petak 8,30-16,30

Konzularni odjel Veleposlanstva Republike Hrvatske u Talijanskoj Republici

Adresa: Via Luigi Bodio 74; 00191 Roma, Italija / Uredovno vrijeme za stranke: svaki dan od 10,00-13,00.

Dežurni telefon za hrvatske državljane (za izvanredne situacije i hitne slučajeve izvan uredovnog vremena): 0039 334 6436906

Tel. 003906 3630 4630; Fax: 003906 3630 3269; e-mail: crocons.roma@mvep.hr.

Dežurni telefon: 0039 334 6436906 (samo za hitne slučajeve izvan radnog vremena).

Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za Italiju na službenim stranicama MVEP-a.

 

Opći uvjeti organizatora putovanja

 

900-2-1

Pošalji upit

Naziv putovanja(*)
Invalid Input

Termin putovanja(*)

Invalid Input

Ime i prezime(*)
Invalid Input

Kontakt telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Broj odraslih(*)
Invalid Input

Broj djece
Invalid Input

Dob djece
Invalid Input

Želim putno osiguranje(*)
Invalid Input

Vaša pitanja i komentari
Invalid Input

Prihvaćam pravila privatnosti(*)
Pogrešan unos

Izjava o privatnosti

Aktualna Putovanja

Prev Next

18.07.2024

Madrid

18.07.2024

Pariz

19.07.2024

Gardaland

25.07.2024

Barcelona

26.07.2024

Stockholm

27.07.2024

Istanbul

29.07.2024

Istanbul

01.08.2024

Barcelona

02.08.2024

Portugal

Dodatna ponuda

 

 

 

 • CROATIA putno osiguranje

  Krećete na put! Jeste li osigurani? Ugovorite paket putnog osiguranja

  Logo Cro