Island

First minute
Garantirano

TERMINI:

23.07.-28.07.2024.

13.08.-18.08.2024.

GARANTIRANI POLASCI

 

Predviđeni hotel za polazak 27.08.:Hotel Island Spa & Wellness

Predviđeni hotel za ostale polaske:Hotel Cabin

Vrijednost više: uključen razgled Reykjavika po dolasku!

Uključene zrakoplovne pristojbe i naknade.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: ZAGREB - AMSTERDAM - KEFLAVIK - REYKJAVIK

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Prijava na let za Amsterdam u 8:25 sati na liniji OU450 (Croatia Airlines), slijetanje predviđeno u 10:30 sati. Nastavak leta prema zračnoj luci Keflavikna Islandu u 14:10 sati na liniji FI501 kompanije Iceland Air. Dolazak na Keflavik u 15:25 sati po lokalnom vremenu, a potom slijedi vožnja do glavnog gradaReykjavika preko poluotoka Reykjanesa gdje ćete se prvi puta susresti s neobičnom i divljom prirodom. Po dolasku u Reykjavik panoramska vožnja najsjevernijom prijestolnicom svijeta čije ime znači »Dimni zaljev«.Priča kaže da su to ime Vikinzi dali prirodnoj luci kad su se oko 870. godine prvi put iskrcali na otoku. Posjetit ćemo neke od najznačajnijih znamenitosti grada kojim dominira Hallgrímova crkva, monumentalna građevina na brežuljku iznad centra grada, remek-djelo istaknutoga islandskog arhitekta Guðjóna Samúelssona koji je obilježio moderni Reykjavik. Od projekta nastalog prije Drugog svjetskog rata do konačnog završetka proteklo je zamalo 50 godina, a grandiozne koncertne orgulje ugrađene su tek 1992. godine. Crkveni toranj (74 m) nije samo najviša građevina u Reykjaviku već pruža i najljepši pogled. Druga jegrađevina koja privlači pozornost Perlan, spremniktople vode s golemom staklenom kupolom, puštenu pogon 1992. godine. Perlan povezuje estetiku spraktičnom korišću jer odatle se grad opskrbljuje toplom vodom. Usred grada nalazi se jezero Tjörnin, na čijim se obalama uzdiže gradska vijećnica, a u blizini su i državni parlament te gradska luka. Proći ćemo i kraj čuvene kuće Höfdi u kojoj su se susreli Gorbačov i Reagan 1986. i tim susretom označili kraj hladnog rata, te koncertnu dvoranu i konferencijski centar Harpa,moderno zdanje inspirirano islandskom geologijom. Po završetku razgleda odlazak u hotel. Prijava i smještaj. Orijentacijska šetnja s voditeljem putovanja ulicom Laugavegur prema Austurstraetiju i najužem središtu grada. Povratak u hotel u individualnom aranžmanu. Noćenje.

2.dan: REYKJAVIK – fakultativni izlet „ZLATNI KRUG” (THINGVELLIR - GEJZIR STROKKUR - SLAP GULLFOSS) - REYKJAVIK

Doručak. Nakon doručka odlazak na fakultativni (doplata prilikom rezervacije aranžmana), cjelodnevni izlet po tzv. ”Zlatnom krugu“ („Golden circle“), ruti koja je najtraženiji izlet na Islandu uopće. Vožnja do zaštićenog nacionalnog parka þhingvellir, zaštićenog spomenika na popisu organizacije UNESCO, remek-djela prirode, mjestu gdje se susreću Euroazijska i Sjevernoamerička kontinentalna tektonska ploča. Þhingvellir je i mjesto od posebnog značaja Islanđanima jer su tu norveški doseljenici 930. godine osnovali Alþing, nacionalni parlament, koji je ujedno i najstariji parlament na svijetu. Šetnja fantastičnim krajolikom među stijenama okamenjene lave prema ljetnoj rezidenciji islandskih predsjednika. Nastavak putovanja do nesvakidašnjog krajolika, geotermičkog područja gejzira, s kipućim blatnim jamama i živahnim Strokkur gejzirom, koji izbacuje vodu 30 metara u zrak svakih nekoliko minuta. U drugoj polovici dana posjetit ćemo veličanstveni, impozantni Gullfoss (Zlatni slap), jedan od najfascinantnijih islandskih vodopada, koji je smješten u gornjem dijelu rijeke Hvitá i svom se silinom spušta u klanac dubok 32 metra. Povratak u Reykjavik. Slobodna večer. Noćenje.

3. dan: REYKJAVIK - fakultativni „JUŽNA AVANTURA“ (SELJALANDSFOSS I SKOGAFOSS – VIK Y MYRDAL – REYNISFJARA) - REYKJAVIK

Doručak. Danas odlazimo na fakultativni cjelodnevni izlet „Južna avantura“ (doplata prilikom rezervacije aranžmana), idealan za ljubitelje netaknute prirode i doživljaja jedinstvene islandske prirode i fascinantnih krajolika, toliko očaravajućih da su ondašnje lokacije najčešće mjesto snimanja serije „Igra prijestolja“ koja je snimana i na Islandu. Vodimo vas duž južne obale Islanda, jedne od najslikovitijih regija, zemlje slapova, ledenjaka i crnih plaža i do najjužnijeg mjesta na otoku, Vik y Myrdal. Tijekom izleta posjetit ćemo slap Seljalandsfoss, najpoznatiji po šetnici koja se proteže iza samog slapa, otkuda posjetitelji mogu uživati u zaista jedinstvenoj perspektivi. Nastavljamo do najvećeg i možda najposjećenijeg Skogafossa, koji se spektakularno spušta sa 60 metara visine. Legenda kaže da je Viking po imenu Thrasi sakrio svoje zlato ispod slapa. Izlet ne bi bio potpun da ne posjetimo jednu od najatraktivnijih plaža na otoku, zavodljivu i smrtonosnu Reynisfjaru... Pauza u sredini dana u šarmantnom Viku, najjužnijem gradiću otoka, uokvirenom dugom, crnom vulkanskom plažom pred kojom se prostire Atlantski ocean. Putovanje jugom ne bi bilo potpuno bez ledenjaka pa ćemo tako ako nam vrijeme, ali i uvjeti dopuste svratiti do Solheimajokulla, koji je dio poznatog ledenjaka Myrdalsjokulla, čija ledena kapa pokriva aktivni vulkan Katla. Putem ćemo, obavijenog oblacima, vidjeti i vulkan Eyjafjallajokull, koji je uzrokovao pomutnju europskoj avio industriji u travnju 2010. godine. Povratak u Reykjavik u kasnim poslijepodnevnim satima. Slobodna večer. Noćenje.

4. dan: Program ovisno o terminu!

Polasci 23.07., 13.08. i 27.08.: REYKJAVIK – fakultativno IZLET NA VESTMANSKE OTOKE

Doručak. Slobodan dan za osobne programe i aktivnosti. Za ove ljetne polaske pripremili smo mogućnost da posjetite fantatičnu lokaciju na Islandu, koja nije lako dostupna izvan ljeta – izlet na Vestmanske otoke! (doplata prilikom rezervacije aranžmana, minimalno 20 prijavljenih za realizaciju). Nazivaju ih „najbolje čuvanom islandskom tajnom“, osvajaju svakog posjetitelja svojom prirodom, živopisnom faunom i ljubaznim stanovnicima tog arhipelaga. Polazak nakon doručka prema Landeyahöfnu, gdje ćemo se ukrcati na trajekt za Vestmanske otoke, plovidba traje otprilike 35 minuta. Glavni otok, Heimaey, zamalo je uništen u silovitoj vulkanskoj erupciji 1973.g. koja je rezultirala hitnom evakuacijom sveg stanovništva. Posjetit ćemo Eldheimar muzej i čuti sve o toj erupciji zbog koje Heimaey nazivaju i „Pompejima Sjevera“. Napravit ćemo i kraću šetnju i uspeti se na vulkanski krater Eldfjall iz kojeg je „stigla“ erupcija. Potom odlazimo na ručak (uključen u cijenu aranžmana). Vestmanski otoci su poznati po odličnim restoranima i mi ćemo posjetiti jedan autentični lokalni restoran gdje koriste samo svježe, lokalne proizvode. Poslije ručka odlazimo na južnu stranu otoka da vidimo njegovu prekrasnu prirodu i u potragu za puffinima – Vestmanski otoci su tijekom ljetne sezone jedno od najboljih mjesta na Islandu gdje se mogu vidjeti te dražesne ptice. U kasnim poslijepodnevnim satima povratak u Reykjavik. Slobodna večer. Noćenje.

Polazak 17.09.: REYKJAVIK – fakultativno IZLET NA POLUOTOK SNAEFELLSNES - REYKJAVIK

Doručak. Slobodan dan za osobne programe i aktivnosti. Svakako preporučujemo odlazak na fakultativni izlet na poluotok Snaefellsnes (doplata prilikom rezervacije aranžmana, minimalno 20 prijavljenih za realizaciju), smješten sjeverozapadno od glavnog grada i poznat po veličanstvenom ledenjaku Snaefellsnejökullu u kojem je i vulkan opisan u djelu Julesa Vernea, „Put u središte Zemlje“. Snaefellsnes ponekad opisuju kao minijaturni uzorak cijelog otoka, s bijelim i crnim pješčanim plažama, spektakularnim klifovima na kojima obitavaju mnoge ptice, zadivljujućim planinama i vulkanskim kraterima. Posjetit ćemo Budir, nekoć trgovačku luku gdje se danas nalazi najfotografiranija crkva od drveta na Islandu, smještena usred polja lave. Stat ćemo i u Arnarstapiju, malenom ribarskom selu koji je rezervat prirode od 1979. godine. Nakon šetnje Arnarstapijem odnosno njegovom poznatom plažom, nastavit ćemo putovanje kroz fascinantne krajolike ovjekovječene i u serijalu „Igra prijestolja“, što ćete prepoznati kad se zaustavimo ispred slikovite planine Kirkjufell, prije nego što se vratimo u Reykjavik. Po povratku slobodna večer. Noćenje.

5. dan: REYKJAVIK – fakultativno Fly Over Iceland i izlet „PLAVA LAGUNA“/ „SKY LAGUNA“ - REYKJAVIK

Doručak. Danas je dan za opuštanje. Nakon doručka slobodno vrijeme za osobne programe, samostalno istraživanje Reykjavika, kupovinu, posjete muzejima i slično. Preporučujemo za kraj jednu vrlo popularnu atrakciju otvorenu u Reykjaviku prije tri godine: Fly Over Iceland! Radi se o interaktivnoj „vožnji“ iznad Islanda i svih njegovih najljepših i najatraktivnijih lokacija, iskustvo koje svakog ostavlja bez daha – sigurni smo da nećete požaliti! (doplata prilikom rezervacije aranžmana).Poslijepodne predlažemo odlazak u čuvenu Plavu lagunu na poluotoku Reykjanesu (doplata prilikom rezervacije aranžmana), gdje se možete okupati u geotermalnoj vodi neobične mliječno-plave boje i izrazito dobrog djelovanjana kožu čija je temperatura oko 37-38 ºC. Svake godine, na stotine tisuća ljudi posjeti Plavu lagunu kako bi se okupali u njenoj zdravoj i prekrasnoj plavoj vodi.  Kupanje u laguni doista je pravo zadovoljstvo za um i tijelo i doživljaj za pamćenje! Povratak u Reykjavik u ranim večernjim satima i slobodna večer. Noćenje.

*Napomena:zbog nedavnih aktivnosti vulkana u blizini Plave lagune, iz sigurnosnih razloga kupanje u geotermalnim vodama može biti premješteno u Sky lagunu. O tome ćete biti obaviješteni u završnom pismu.

 

6. dan: REYKJAVIK - KEFLAVIK – FRANKFURT/PARIZ - ZAGREB

Rano buđenje, doručak (breakfast box zbog ranog povratnog leta), odjava iz hotela i transfer do zračne luke Keflavik. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Frankfurtu ili Parizu u jutarnjim satima. Slijetanje u zračnu luku u Frankfurt/Pariz u 13:00/16:05 sati po srednjoeuropskom vremenu. Nastavak letaza Zagreb na liniji Croatia Airlinesa. Dolazak u Zagreb predviđen je u kasnopopodnevnim/večernjim satima (satnice leta ispod programa).

 

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI:

Polazak 23.07.: 1.495 € 

 

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI:

Polazak 13.08.: 1.585 €

 

Uključene zrakoplovne pristojbe i naknade!

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Amsterdam – Reykjavik – Frankfurt/Pariz – Zagreb
 • uključen 1 komad prtljage koja se prijavljuje po osobi (kofer do 23 kg) + 1 komad ručne prtljage (do 8 kg, dimenzija 55x40x23 cm)
 • zrakoplovne pristojbe i naknade
 • voditelja putovanja – vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku
 • 5 noćenja s buffet doručkom*u hotelu 2*/3* u Reykjaviku u dvokrevetnim sobama, s uključenom boravišnom pristojbom (zadnje 5. noćenje breakfast box zbog ranog transfera na svim polascima osim 27.08.)
 • razgled Reykjavika autobusom i pješice
 • vanjske razglede prema programu
 • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja ako nije drugačije navedeno
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • porez na okoliš 3 EUR po osobi po danu, plaćanje na licu mjesta
 • doplatu za jednokrevetnu sobu – 360 EUR po osobi (obavezna doplata ako osoba spava sama u sobi)
 • doplata za dvokrevetnu sobu s pomoćnim ležajem – 95 EUR po osobi
 • cjelodnevni izlet „Zlatni krug“ (uključen prijevoz autobusom i pratnja voditelja putovanja, minimum potreban za realizaciju programa 20 prijavljenih putnika): 80 EUR odrasli, djeca do navršenih 12 god. 65 EUR (prijava i doplata prilikom rezervacije aranžmana)
 • cjelodnevni izlet „Južna avantura“ (uključen prijevoz autobusom i pratnja voditelja putovanja, min. 20 putnika): 85 EUR, djeca do navršenih 12 god. 70 EUR (prijava i doplata prilikom rezervacije aranžmana)
 • izlet u Plavu lagunu /Sky lagunu s kupanjem (uključen prijevoz autobusom, pratnja voditelja putovanja, ulaznica, minimum 20 putnika): 155 EUR odrasli, djeca do 13,99 g. 65 EUR (prijava i doplata prilikom rezervacije aranžmana)
 • doplatu za cjelodnevni izlet na poluotok Snaefellsness na polasku 17.09. (uključen prijevoz autobusom, lokalni vodič na engleskom i pratnja našeg voditelja putovanja) – po osobi 150 EUR odrasli, djeca do navršenih 12. god. 120 EUR, minimalno 20 prijavljenih za realizaciju izleta (prijava i doplata prilikom rezervacije aranžmana)
 • doplatu za cjelodnevni izlet na Vestmansko otočje na polascima 23.07., 13.08. i 27.08. (uključen prijevoz autobusom, prijevoz trajektom, lokalnog vodiča, ručak i pratnju voditelja putovanja): - po osobi 345 EUR, djeca do 12. g. 195 EUR - minimalno 20 prijavljenih za realizaciju izleta (prijava i doplata prilikom rezervacije aranžmana)
 • ulaznicu za Fly Over Iceland atrakciju (preporučujemo!): 40 EUR odrasli, djeca do 13 godina starosti 25 EUR /NAPOMENA: djeca moraju biti visoka minimalno 102 cm!) (prijava i doplata prilikom rezervacije aranžmana)
 • napojnicu za vodiča – po želji, nije obavezno, no ako ste zadovoljni uslugom, organizacijom i trudom vodiča, čistoćom autobusa, dobra je praksa nagraditi ih (preporuka prosječnog iznosa napojnice 2 eur po danu po osobi; iznos napojnice ovisi o Vašoj procjeni i zadovoljstvu te može biti i viši, a određujete ga sami u slučaju da istu želite ostaviti)
 • napojnicu za vozača – praksa je na inozemnim putovanjima diljem svijeta da se vozaču na kraju ture ostavi napojnica, pa preporučujemo iznos od 2-5 eur po osobi po danu
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

 

INFORMACIJE O LETOVIMA:

Prijevoznik: Croatia Airlines i Iceland Air

Polasci 23.07. i 13.08.

OU 450  ZAGAMS   0825 1030    

FI 501    AMSKEF   1410 1525    

FI 520    KEFFRA     0725 1300     

OU 411  FRAZAG   1555 1715   

  

 

POPUSTI I DOPLATE:

 • doplata za dvokrevetnu sobu s pomoćnim ležajem – 95 EUR po osobi (na upit).

 

VAŽNE INFORMACIJE

-       Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja kompanija Croatia Airlines i Iceland Air objavljenom 2023. godine i podložna su promjeni.

-       Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.

-       Uključen 1 komad prtljage koja se prijavljuje po osobi (kofer do 23 kg) + 1 komad ručne prtljage (do 8 kg, dimenzija 55x40x23 cm).

-       Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom ture, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima, odnosno ovisno o vremenskoj prognozi. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda.

-       Završno pismo vam dostavljamo e-mailom najkasnije 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, točne brojeve sjedala na autobusnim programima, i sl.).

-       Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.

-       NAPOMENA*: Izlet „Sjeverna svjetlost“ vrlo je tražen u hladnije doba godine i obavještavamo vas da će se isti održati tijekom putovanja na rujanskom polasku, sukladno prognozama i uputama od partnera s destinacije, pa ako će biti moguće voditelj putovanja će ga organizirati na licu mjesta. Inače, na izlet se obično ide oko 21:00 sat i traje maksimalno 3 – 3,5 sata. Aurora Borealis nije lako vidljiva iz grada gdje gradska svjetla sprečavaju da se boje aurore vide u svom punom sjaju i zato se odlazi izvan grada, u radijusu od max. 50-ak km. Rujan i listopad su mjeseci u kojem se vidi češće nego kasnije kroz zimu i postotak uspješnosti viđenja sjeverne svjetlosti iznosi odličnih 80 posto. Međutim, riječ je o prirodnoj pojavi i ne može se jamčiti. Ipak, Island je destinacija koja bilježi dobre brojke učestalosti pojavljivanja, a malena brojka 2 na skali prognoze aurore ne treba vas zbuniti: već i na toj brojci na Islandu vrlo često doživite vrlo jaku sjevernu svjetlost! U slučaju da niste vidjeli auroru, novci se ne vraćaju!

-       Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.

-       Organizator putovanja nije odgovoran za gužve na lokalitetima i prilikom ulaska u objekte koji se posjećuju.

-       Organizator putovanja zadržava pravo promjene redoslijeda programa.

-       Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

-       Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

-       Program nije prikladan za djecu do četvrte godine života.

 

Valuta na Islandu je islandska kruna (ISK). Tečaj islandske krune u odnosu na EUR je otprilike 148 ISK za 1 EUR. Preporučujemo plaćanje kreditnim i debitnim karticama koje su široko prihvaćene posvuda.

 

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:  

Za državljane RH viza nije potrebna, za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica (osobna iskaznica vrijedi kao identifikacijski dokument na ovom putovanju jer iako Island nije član EU, međusobnim ugovorima u Uniji je to omogućeno, iako je naša preporuka uvijek putovnica). Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici veleposlanstva države čiji su državljani. Ne zaboravite: osobni dokument mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci nakon polaska na put! Preporučujemo svakako ponijeti kopiju putovnice i drugih važnih dokumenata i spremiti ih odvojeno od originala!

U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo Republike Hrvatske za Island nalazi se u Kopenhagenu: Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Kraljevini Danskoj (pokriva Republiku Island): Søtorvet 5, 1st fl., tel: 0045 33 91 90 95 i fax: 00 45 33 91 71 31. Delegacija EU na Islandu je također adresa na koju se možete obratiti: Hafnartorg – Kalkofnsvegur 2 , 101 Reykjavík, tel: + 354 520 3399.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 40% ukupnog iznosa, a ostatak 30 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju, a 72 sata prije putovanja dobit ćete završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 25, a maksimalan broj putnika je 30. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 20 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.


Mogućnosti plaćanja:

 • gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom
 • kreditne i debitne kartice, jednokratno i obročno: Visa Premium, Diners, Maestro, Visa, MasterCard

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Minimalan broj putnika: 25 / Maksimalan broj putnika 30

 

Opći uvjeti organizator aputovanja

 

1400-333-2

 

Pošalji upit

Naziv putovanja(*)
Invalid Input

Termin putovanja(*)

Invalid Input

Ime i prezime(*)
Invalid Input

Kontakt telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Broj odraslih(*)
Invalid Input

Broj djece
Invalid Input

Dob djece
Invalid Input

Želim putno osiguranje(*)
Invalid Input

Vaša pitanja i komentari
Invalid Input

Prihvaćam pravila privatnosti(*)
Pogrešan unos

Izjava o privatnosti

Aktualna Putovanja

Prev Next

18.06.2024

Dvorci Loire

19.06.2024

Atena

19.06.2024

Makedonija

20.06.2024

Kopenhagen

20.06.2024

Istanbul XXL

21.06.2024

Rim HIT

21.06.2024

Napulj i Capri

22.06.2024

MSC LIRICA

22.06.2024

MSC SEASIDE

22.06.2024

Atena

24.06.2024

Istanbul

25.06.2024

MSC EURIBIA

26.06.2024

MSC SPLENDIDA

Dodatna ponuda

 

 

 

 • CROATIA putno osiguranje

  Krećete na put! Jeste li osigurani? Ugovorite paket putnog osiguranja

  Logo Cro