Vikend u Italiji-la dolce vita

First minute

TERMIN:

19.6.-20.6.2021.

25.9.-26.9.2021.

9.10.-10.10.2021.

 

VRIJEDNOST VIŠE: HOTEL 4*

Poznato je da Talijani vole uživati u životu, zato vas pozivamo da nam se pridružite na ovom opuštajućem putovanju i uživajte u svim ljepotama Italije od ispijanje kave ili koktela, gastronomiji, shoppingu, kulturi i arhitekturi…

  

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN ZAGREB - TRST - VERONA - VICENZA

Polazak autobusa u 05:00h s Autobusnog kolodvora Zagreb. Vožnja do Rijeke (uz prethodnu najavu mogućnost ukrcaja putnika u Karlovcu) te u 07:30h ukrcaj putnika na Vratima Jadran „Sjever“ (ukrcaj uz prethodnu najavu). Nastavak vožnje prema Italiji. Dolazak u Trst, poznatu luku i trgovačko središte. Slijedi razgled grada uz pratnju vodiča: Piazza Unità d'Italia, Piazza Della Borsa, Gradska vijećnica, Verdijevo kazalište, ostaci rimskog Amfiteatra, Crkva Sv. Spiridona, Canal Grande, Spomnik Jamesu Joyceu koji je tijekom boravka u Trstu dobio nadahnuće za neka od svojih najpoznatijih književnih djela. Kako je Italija poznata po kulturi ispijanja kave, kratak odmor možete iskoristiti za degustaciju poznatog branda Illy čije se sjedište nalazi upravo u Trstu (*tip za narudžbu: espresso=“nero“, macchiato=“capo“, cappuccino=“caffelatte“). Nakon kratkog odmora slijedi vožnja prema Veroni. Po dolasku u Veronu – grad romatike i zaljubljenih, slijedi šetnja s pratiteljem putovanja do Arene – Piazza dei Signori – Piazza della Erbe i do Julijine kuće. Slobodno vrijeme za osobne programe. Svakako savjetujemo da isprobate poznate talijanske delicije poput tjestenine, pizze ili plodova mora. Dolazak u hotel u na području Vicenze u večernjim satima.

2. DAN VICENZA - BASSANO DEL GRAPPA - ZAGREB

Doručak.Odjavaiz hotela te vožnja do centra Vicenze, grada pod zaštitom UNESCOa, slijedi razgled grada: Teatro Olimpiconajstarije kazalište u zatvorenom prostoru, kojeg je projektirao slavni renesansni arhitekt Andrea Palladio, katedrala Santa Maria Annunciata, koju je također projektirao Palladio, Palazzo Chiericati, crkva San Lorenza. Kreće slobodno vrijeme te nastavak puta do bisera Bassano del Grappa. Ovaj ljupki gradić smješten je u podnožju Dolomita, na obalama rijeke Brenta koju premošćuje slikovitii drveni most,djelo Palladia, poznatog graditelja iz 16. st. Osim što je poznat po kvalitetnoj rakija grappa koja je dala ime gradiću, Basano je poznat i po keramici. Šetnja središtem grada ulicama i trgovima koji su mješavina venecijanske i alpske arhitekture: Drveni most, Dvorac Esellini iz 12. st, Katedrala Sv. Marije, crkva sv Franje i Ivana Krstitelja, Porta Dieda I delle Grazie... Mogućnost posjete muzeju grappe. Nikako ne propustite isprobati jedno od najpopularnijih pića sjeverne Italije -Aperol Spritz koji s sastoji od gorko slatkog likera Aperola, prosecca (čiji najbolji primjerci dolaze upravo iz podruma na području Bassano del Grappa) i gazirane vode serviranih u vinsku čašu. Slobodno vrijeme za osobne programe. U dogovoreno vrijeme sastanak s pratiteljem putovanja te povratak prema Rijeci i Zagrebu.

 

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 550 KN

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI 590 KN

  

CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz autobusom prema programu
 • 1 noćenje s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 4* na području Vicenze
 • svi razgledi prema programu
 • pratitelja na putovanju
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • doplatu za jednokrevetnu sobu 260 kn
 • degustacija grappe uz degustaciju 5 proizvoda – 3€

 

Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.

 • sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
 • sjedala 5, 6, 7, 8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
 • sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn
 • bilo koje drugo sjedalo po odabiru – 50 kn

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:  

Za državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

 

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

 

MINIMALAN BROJ PUTNIKA:35

 

ŠIFRA: 500-62-1

 

Pošalji upit

Naziv putovanja(*)
Invalid Input

Termin putovanja(*)

Invalid Input

Ime i prezime(*)
Invalid Input

Kontakt telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Broj odraslih(*)
Invalid Input

Broj djece
Invalid Input

Dob djece
Invalid Input

Želim putno osiguranje(*)
Invalid Input

Vaša pitanja i komentari
Invalid Input

Prihvaćam pravila privatnosti(*)
Pogrešan unos

Izjava o privatnosti

Sigurnosni kod(*)
Sigurnosni kod
Pogrešan unos

Aktualna Putovanja

Dodatna ponuda

 

 

 • ARRIVA

  Ovlašteno smo prodajno mjesto za prodaju autobusnih karata Arriva

  arriva logo

 

 • ALLIANZ putno osiguranje

  Krećete na put! Jeste li osigurani? Ugovorite paket putnog osiguranja
  allianz logo