Gardaland XXL avantura

First minute

TERMINI:

15.8.-16.8.2020.

29.8.-30.8.2020.

Vrijednost više: posjet 5 zabavna parka, voditelj putovanja specijalist za europske zabavne parkove!

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN: ZAGREB / RIJEKA - GARDALAND - HOTEL

Polazak turističkog autobusa iz Zagreba u 01:00 sat, te ukrcaj putnika na odmorištu Vrata Jadrana kod Rijeke u 03:30 sati (polazak s Vrata Jadrana-sjever potrebno je prijaviti prilikom rezervacije aranžmana) vožnja uz kraća zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak u jutarnjim satima, te odlazak u GARDALAND SEA LIFE AQUARIUM Morski svijet (ulaznica uz doplatu) koji će Vas odvest na fascinantno putovanje gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove… otkrivanje najljepših bića koja nastanjuju slatkovodni i morski planet. Uživanje u morskom svijetu sa tisućama stvorenja. Razgled traje oko sat vremena. Nastavak avanture u zabavnom parku GARDALAND (ulaznica uz doplatu), najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe, gdje nas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije koji je podijeljen na tri cjeline. Prva je ADRENALINE za one najhrabrije uz rollercostere BLEU TORNADO, RAPTOR i OBLIVION- The Black Hole, SHAMAN, slobodni pad SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, obiteljska atrakcije MAGIC HOUSE… Zatim ADVENTURE za sve uzraste, vlakić MAMMUT, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS, GUSARSKA ŠPILJA i RAMSES. I naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje, KUNG FU PANDA Academy, Prezzemolo Land, Saltomattoo – dječji slobodni pad, 4D kino TIME VOYAGERS i PEPA PIG  LAND, namijenjena za djecu… Kao i veliki broj show programa PARADA, MAGIC SHOW... Produženi boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama do 20:00 sata. Odlazak prema hotelu. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. DAN: HOTEL - MOVIELAND - CANEVA AQUAPARK - RIJEKA / ZAGREB

Doručak. U 09:00 sati odlazak u CANEVAWORLD resort, tamo gdje snovi postaju stvarnost. Slobodno vrijeme za uživanje u atrakcijama parka MOVIELAND (ulaznica uz doplatu) koji se sastoji od tri cjeline. FAMILY: Fantasmik-kuća straha za djecu, Rute 66… ACTION: rollercoster Diabolik, Hollywood Action Tower (slobodni pad), Horror House (samo za najhrabrije), Tomb Raider Maschine, Android 3D Battle… ADVENTURE: Kitt Superjet-luda vožnja u gliseru, Magma 2.1 off road kamion, Police Academy, U 571 podmornica simulator, te mnoštvo odličnih show programa John Rambo Action show, Overdirive – Live Set, Wild West Show i puno uličnim animacija. Odmah do parka Movieland nalazi se Caneva. Ostatak dana doživite čaroliju vodenih radosti u CANEVA Aquaparku (ulaznica uz doplatu): CRAZY RIVER, STUKAS BOOM (vratolomije na vodi), SUPER SPLASH, tobogani BLACK HOLE 2, TWIN PEAKS za dvoje, TYPHOON, FROZEN BOB, RELAX OAZA (jacuzzi uz egzotičnu glazbu), WATER JUMP, BABY LAGUNA (veselje za djecu)…U 18:00 sati polazak. Vožnja kroz Italiju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem te dolazak u Rijeku/ Zagreb u kasnim večernjim satima.

*Redoslijed obilazaka je podložan promjenama ovisno o prometu i procjeni pratitelja putovanja.

 

 

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 580 KN

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 550 KN

 

First minute popust vrijedi za rezervacije do 30 dana pred polazak ili do popunjenja određenog broja mjesta

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz udobnim turističkim autobusom,
 • noćenje sa doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama tuš/wc/TV na području jezera Garda,
 • voditelja putovanja iz Zagreba,
 • sve razglede prema programu,
 • jamčevno osiguranje,
 • troškove organizacije i realizacije aranžmana.

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • doplatu za jednokrevetnu sobu 150,00 kn (obvezna doplata ako osoba putuje sama / spava sama u sobi),
 • boravišnu pristojbu 1,50 EUR po osobi i noćenju (obavezna doplata na licu mjesta),
 • ulaznice za zabavne parkove,
 • dodatne obroke i usluge koje nisu navedeni kao uključeni,
 • troškove osobnih narudžbi,
 • putno osiguranje – preporučamo!

POPUSTI: dijete do 11,99 godina na pomoćnom krevetu -10%

Trokrevetne i jednokrevetne sobe su na upit budući hoteli raspolažu s manjim brojem takvih soba i potvrda ovisi o raspoloživosti.

OBAVEZNA DOPLATA:

 • ulaznica za zabavni park GARDALAND po osobi 235,00 kn (za grupu od minimalno 20 osoba)*
 • kombinirana ulaznica za zabavni park MOVIELAND i CANEVA AQUAPARK po osobi 210,00 kn (za grupu od minimalno 25 osoba)*
 • za jednokrevetnu sobu 150 kn (ako osoba putuje sama / spava sama u sobi) - plaćanje prilikom rezervacije,
 • za boravišnu pristojbu 1,50 EUR po osobi po noćenju – plaćanje na licu mjesta

*prema stanju iz kolovoza 2019. Godine – cijene mogu biti podložne promjenama!

DOPLATA PO ŽELJI NA LICU MJESTA:

 • za ulaznicu SEA LIFE AQUARIUM po osobi 7 EUR uz kupljenu ulaznicu za Gardaland*

*prema stanju iz siječnja 2020. godine – cijena može biti podložna promjenama

NAPOMENA: privremeno zatvoren prema obavijesti parka. Točan datum ponovnog otvaranja morskog svijeta SEA LIFE Aquarium nije objavljen.

 

DOPLATA PO ŽELJI (prilikom rezervacije):

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
• Sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
• sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn

NAPOMENE:

Za Caneva Aquapark potreban je kupaći kostim, ručnik i natikače.

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMLANOSTI:

Za državljane Republike Hrvatske viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili važeća putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

Preporučamo paket putnog osiguranja.

O DESTINACIJI:

Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedinu kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom Dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

GARDALAND je jedan od najvećih i najomiljenijih zabavnih parkova kako za djecu tako i za odrasle. Nalazi se u blizini jezera Lago di Garda, a čine ga privlačnim za velike i male posjetitelje brojne atrakcije, parkovi i predstave. Doživite i Vi nezaboravan svijet u Dolini kraljeva, svijetu gusara, brzacima prašuma. Čekaju Vas još brojne atrakcije kao što su: Mamut, Atlantida, Colorado čamac, magična planina, plavi tornado, Gusarski brod, šalice koje se okreću, vlak Gardaland Express, grad Divljeg zapada, čarobno drvo, kuća strave, 4D avanture, vrtuljak Ikarus, svemirska vrtoglavica, slobodni pad, najluđa kuća na svijetu, viteški turniri, predstave s delfinima, brojne parade i show predstave… NOVO U GARDALANDU 2011. X-RAPTOR - adrenalinska vožnja!! <br />

GARDALAND SEA LIFE AQUARIUM (Morski svijet) odvest će vas u tajanstveni, fascinantni svijet slatkovodnih i morskih bića, gdje su naseljene brojne vrste, od onih najpoznatijih do čudnih i egzotičnih. Obilazeći akvarije, otkrit ćete magični podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove, … (radno vrijeme 10:00–18:00 sati).

MOVIELAND je prvi talijanski zabavni park posvećen u potpunosti u svijet filma sa 100.000 m2 emocija, više od 20 atrakcija, 15 tematskih restorana, barova i trgovina za dan zabava za cijelu obitelj. Movieland je osmišljen na Hollywoodskim temama: Tomb Raider, spektakularna akcija sa John Rambom, simulator Podmornica U-571, Terminator 5D, doživite horor u Horror House, Petar Pan, Zoro, novost u 2009. zabavni simulator vožnje policijskim automobilom… (radno vrijeme 10:00 - 18:00 sati).

CANEVA AQUAPARK je najveći park posvećen fantastičnom svijetu vode. Ima četiri dijela: Adventure Island, vulkan koji dominira svim otocima, divlji potoci, šume i penjalice, pećine… River zabava, ronjenje, plivanje, igranje…veliki bazeni i mnoge atrakcije za zabavu… Baby Lagoon, divlji Pirati, olupine i stare galije uz potpunu sigurnost za dijecu… Relax Beach, tropski otok i bijele pješčane plaže… I Island restorani, cijelo ribarsko mjesto sa 9 nevjerojatnih restorana…. (radno vrijeme 10:00 - 18:00 sati)

VAŽNE INFORMACIJE:

-organizator putovanja ne može utjecati na razmještaj sobama u hotelu jer to isključivo ovisi o recepciji hotela

-kvaliteta hotela – na nivou Europske unije pokušala se napraviti hotelska standardizacija koja bi bila prihvaćena u svim državama. Ipak, iako je izrađena, ona nije pravilo, već služi samo kao smjernica državama članicama. Prema tome se u različitim državama razlikuje i hotelska kategorizacija. Svi su hoteli standardizirani i odgovaraju lokalnoj službenoj kategoriji

-završno pismo vam dostavljamo e-mailom najkasnije dva dana prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.), fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,

-organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,

-agencija zadržava pravo promjene redoslijeda programa,

-program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu,

-zaustavljanje radi usputnih odmora određeno je propisima o radnom vremenu i obveznim odmorima vozača, zaustavljanja su na usputnim stajalištima u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uvjeta na putu, predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 15 minuta

-dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tijekom putovanja ovisi o objektivnim okolnostima (npr. dužini trajanja razgleda, terminima polazaka, vremena dolaska kao i daljeg rasporeda putovanja)

-putnicima koji za cilj imaju posjet izložbama, lokalitetima i slično (koje nisu dio programa), molimo da samostalno na internetu provjere radno vrijeme istih i da željeni posjet usklade sa slobodnim vremenom na putovanju,

-organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Način plaćanja: prema općim uvjetima, uz obaveznu uplatu akontacije u iznosu 30% od cijene aranžmana po rezervaciji, a ostatak najkasnije 21 dan prije putovanja.

Ostale napomene:

Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi.

Minimalni broj prijavljenih putnika 40

ŠIFRA: 900-5-1

Pošalji upit

Naziv putovanja(*)
Invalid Input

Termin putovanja(*)

Invalid Input

Ime i prezime(*)
Invalid Input

Kontakt telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Broj odraslih(*)
Invalid Input

Broj djece
Invalid Input

Dob djece
Invalid Input

Želim putno osiguranje(*)
Invalid Input

Vaša pitanja i komentari
Invalid Input

Prihvaćam pravila privatnosti(*)
Pogrešan unos

Izjava o privatnosti

Sigurnosni kod(*)
Sigurnosni kod
Pogrešan unos

Aktualna Putovanja

Prev Next

30.08.2020

St.Petersburg

03.09.2020

Pariz

04.09.2020

Lisabon

10.09.2020

St.Peterburg

10.09.2020

Istanbul

12.09.2020

Gardaland

15.09.2020

Dubai

16.09.2020

Istanbul

16.09.2020

New York

17.09.2020

Prag

Dodatna ponuda

 

 

 • ARRIVA

  Ovlašteno smo prodajno mjesto za prodaju autobusnih karata Arriva

  arriva logo

 

 • ALLIANZ putno osiguranje

  Krećete na put! Jeste li osigurani? Ugovorite paket putnog osiguranja
  allianz logo