Singapur, Kuala Lumpur i Bali

First minute

TERMIN:

13.10.-23.10.2020.

 

PROGRAM PUTOVANJA      

1. DAN / ZAGREB - DOHA

Sastanak putnikas pratiteljem putovanja, radi preuzimanja putne dokumentacije u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polaska zrakoplova. Polazak zrakoplova predviđen je u 17:35 sati, a dolazak u zračnu luku Doha u 23:55 po lokalnom vremenu.

2. DAN / DOHA - SINGAPUR

Nastavak putovanja prema Singapuru je u 02:50 sati na liniji QR946. Dolazak u zračnu luku Singapur predviđen je u 15:45 po lokalnom vremenu. Organizirani transfer do hotela i smještaj u sobe. Predlažemo odlazak na fakultativni izlet Gardens by the Bay, famozne vrtove koji se nalaze u samom srcu Singapura. Fantastični, spektakularni, izvan ovog svijeta - samo su neki od epiteta Vrtova pokraj zaljeva, botaničke prijestolnice svijeta koja se nalazi u milijunskom azijskom megapolisu. Ekološki projekt kojim se želi promjeniti izgled grada kojim dominiraju vizure staklenih poslovnih nebodera, vrijedan je čak milijardu američkih dolara. Južni vrtovi najveći su dio parka gdje se nalaze posebna stabla, umjetne konstrukcije prekrivene s dvjestotinjak biljnih vrsta. U južnim vrtovima smještena su i dva staklena kompleksa, Cloud Forest i Flower Dome, koji prikazuju sve bogatstvo mediteranske i tropske flore. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN /SINGAPUR

Doručak. Odlazak u poludnevno istraživanje povijest malene nacije Singapura koju nazivaju još i „Malenom crvenom točkicom“ i kako se od uspavanog ribarskog sela pretvorila u metropolitenski grad. Avantura će započeti vožnjom na tradicionalnom čamcu te ćete imati priliku vidjeti Merlion Park, dom veličanstvenog kipa i fontane u obliku mitskog stvorenja. Doživite prekrasan pogled na Marina Bay i uslikajte nekoliko fotografija ikonske statue, Merliona, prije nego što se uputite prema Civic Districtu. Panoramska vožnja gradom niz Orchard Road, šik trgovačku aveniju koja je srce trgovine Singapura. Odlazak do obližnjeg Nacionalnog vrta orhideja gdje se možete diviti kolekciji biljaka i orhideja kojih ima preko 60.000. Slobodno poslijepodne. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN /SINGAPUR - KUALA LUMPUR

Doručak i odjava iz hotela. Vožnja prema Kuala Lumpuru. Po dolasku slijedi prijava u hotel. Preporučujemo odlazak na fakultativni izlet: večernje boje Kuala Lumpura. Panoramska vožnja započinje odlaskom do hrama Sri Maha Mariamman te posjetom noćnom bazaru na otvorenom u kineskoj četvrti gdje ćete imati priliku kupovati i „cjenkati“ se s lokalnim trgovcima. Večera u lokalnom restoranu u ugodnoj malezijskoj atmosferi. Prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

5. DAN / KUALA LUMPUR

Doručak. Odlazak u poludnevni razgled. Uronite u raznoliku vjersku baštinu Malezije, razne stilove rukotvorina i prirodnih čuda te izvan impozantnog Kuala Lumpura i upoznajte predgrađe i selo.Odlazak prema Royal Selangor, najvećoj svjetskoj tvornici kista. Promatrajte čekiranje, urezivanje i poliranje sirovih metala u profinjenim vjerskim ceremonijalnim predmetima i priborom za jelo te posjetite radionicu Batik gdje se svilena tkanina boji. Zaokružite svoje putovanje posjetom tajanstvenim i vapnenačkim špiljama Batu i usponom od 272 stepenice do hrama pećina pored vrhunskog zlatnog hinduističkog božanstva Murugah. Povratak u hotel. Slobodno poslijepodne. Noćenje.

6. DAN / KUALA LUMPUR - BALI (UBUD)

Doručak. Organizirani transfer do zračne luke u Kuala Lumpuru i polijetanje zrakoplova prema Denpasaru. Po dolasku organizirani transfer do hotela koji se nalazi na području Ubuda, u samom srcu Balija. Smještaj i prijava u hotel. Slobodno poslijepodne za odmor ili šetnju Ubudom. Noćenje.

7. DAN / BALI (UBUD)

Doručak. Odlazak u razgled Balija. Bali je poznat po Batiku, a naše prvo stajalište, Tohpati, je mjesto na kojem se ručno stvaraju izrađuju batičke tkanine. Zatim slijedi stajanje u Celuku, gdje se mogu naći razne vrste nakita. Posjet Baliju ne bi bio potpun da ne posjetite polja riže na Tegalalangu koja su zapanjujuća. Ručak u lokalnom restoranu. Zatim slijedi odlazak do šume u kojoj obitavaju velik broj makaki majmuna. Skupine ovih fascinantnih malih majmuna žive u prekrasnoj šumi, gdje se slobodno šeću, a često se spuštaju pozdraviti ljude koji dođu u posjet.Posljednja stanica današnje turneje je tržnica Ubud, gdje možete kupiti i svašta pronaći, od odjeće do nakita i do prekrasnih umjetničkih djela te suvenira. Povratak u hotel. Noćenje.

8. DAN / BALI (UBUD - SANUR)

Doručak i odjava iz hotela. Odlazak iz središnjeg dijela Balija prema obalnom području Sanura. Po dolasku u hotel, prijava i smještaj. Uživanje i odmor na plaži. U večernjim satima preporučujemo fakultativni odlazak do hrama Uluwatu, koji se nalazi na samom rubu litice, na Kecak show i kasnije na večeru u lokalnom restoranu. Povratak u hotel. Noćenje.

9. DAN / BALI (SANUR)

Doručak. Slobodan dan za odmor. Predlažemo odlazak na fakultativni izlet na poznati otok Nusa Penidu. Odlazak gliserom do poznatog otoka Nusa Penida. Započnite razgled posjetom Goa Giri Putri, kolosalnom podzemnom hramu koji oduzima dah i kojem se može pristupiti samo kroz malu pukotinu u stijeni. Sljedeća stanica je uspavano, netaknuto selo Semaya, šarmantnoj zajednici u kojoj se lokalno stanovništvo bavi uzgojerm algi. Ovisno o plimi, pokušajte s presađivanjem i uzgojem morskih algi u moru. Zatim slijedi odlazak na zapanjujuće lijepu plažu Atuh do koje se može doći kamenim stepenicama, ovu osamljenu uvalu krasi besprijekoran bijeli pijesak i kristalno čista voda. Očekujte drevne podzemne hramove, prekrasno uređene pejzaže i idilične dijelove pješčane plaže. Ručak u lokalnom restoranu. Slobodno vrijeme i polazak prema hotelu. Noćenje.

10. DAN / BALI (SANUR)

Doručak i odjava iz hotela. Slobodan dan za odmor. Predlažemo odlazak na fakultativni izlet: Taman Ayun, Rumah Desa i Tanah Lot. Odlazak na sunčanu obalu Legije i u unutrašnjost regije Tabanan, jedno od najvažnijih povijesnih područja Balija. Prvo zaustavljanje je u Kraljevskom hramu Taman Ayun, jednom od najljepših hramova na Baliju izgrađen 1634. g. za kraljevsku obitelj. Odlazak prema Rumah Desa, gdje ćete imati prilike doživjeti pravi spoj tradicionalne indonezijske kulture poput izrađivanja poklona za hinduističke bogove, pripremanja lokalne hrane, itd. Posjet hramu Tanah Lot, izgrađen zajedno sa ostalih 6 hramova kojima se odaje počast duhovima poznatima kao „čuvarima mora“. Povratak u hotel. U večernjim satima organizirani transfer u zračnu luku.

11. DAN / BALI - DOHA - ZAGREB

Prijava na let i polijetanje zrakoplova na liniji QR961 u 00:35. Dolazak u Dohu predviđen je u 05:20 sati. Nastavak putovanja prema Zagrebu u 08:10 sati na liniji QR217. Predviđen dolazak u Zagreb je u 13:00 sati.

REDOVNA CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: 14.080 KN

FIRST MINUTE CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: 13.505 KN

Zrakoplovne pristojbe (2.590 kn) uključene su u cijenu paket aranžmana.

CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Doha – Singapur i Denpasar – Doha – Zagreb
 • unutarnji let Kuala Lumpur – Denpasar
 • zrakoplovne pristojbe
 • smještaj u hotelima 3* u Singapuru i u Kuala Lumpuru i 4* na Baliju u dvokrevetnim standard sobama: 2 noćenja u Singapuru, 2 noćenja u Kuala Lumpuru, 4 noćenja na Baliju
 • razglede i ulaznice za objekte koji se posjećuju prema programu putovanja
 • lokalnog vodiča, pratitelja putovanja
 • prijevoz modernim klimatiziranim autobusom
 • trošak organizacije i prodaje putovanja


CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • dodatne obroke
 • fakultativne izlete
 • prijenos prtljage
 • usluge koje nisu navedene u programu
 • napojnice vodiču i vozaču na putu (preporuka 6 eura po osobi po danu)
 • zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja

FAKULTATIVNI IZLETI:

-       Gardens by the Bay                              370 kn

-       Večernje boje Kuala Lumpura                470 kn 

-       Kecak show i večera                             290 kn                         

-       Nusa Penida                                         440 kn

Minimalan broj putnika prijavljenih za izlete: 10

Minimalan broj prijavljenih putnika: 10

ŠIFRA: 300-243-3

 

 

Pošalji upit

Naziv putovanja(*)
Invalid Input

Termin putovanja(*)

Invalid Input

Ime i prezime(*)
Invalid Input

Kontakt telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Broj odraslih(*)
Invalid Input

Broj djece
Invalid Input

Dob djece
Invalid Input

Želim putno osiguranje(*)
Invalid Input

Vaša pitanja i komentari
Invalid Input

Prihvaćam pravila privatnosti(*)
Pogrešan unos

Izjava o privatnosti

Sigurnosni kod(*)
Sigurnosni kod
Pogrešan unos

Oct 13

Aktualna Putovanja

Prev Next

16.07.2020

Rim

18.07.2020

Prag

18.07.2020

Gardaland

23.07.2020

Dublin

01.08.2020

Istanbul

01.08.2020

Rim

02.08.2020

Barcelona

02.08.2020

Irska tura

02.08.2020

Berlin i Prag

03.08.2020

London

03.08.2020

Dubai city stay

Dodatna ponuda

 

 

 • ARRIVA

  Ovlašteno smo prodajno mjesto za prodaju autobusnih karata Arriva

  arriva logo

 

 • ALLIANZ putno osiguranje

  Krećete na put! Jeste li osigurani? Ugovorite paket putnog osiguranja
  allianz logo